Contact

Het Verhaal van Renault Trucks

In het gedenkwaardige jaar 1894 zag Renault Trucks het levenslicht, en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot de trotse pionier en enige Franse fabrikant van vrachtwagens.

Op weg naar duurzame mobiliteit:

In het gedenkwaardige jaar 1894 zag Renault Trucks het levenslicht, en sindsdien heeft het zich ontwikkeld tot de trotse pionier en enige Franse fabrikant van vrachtwagens. Met meer dan een eeuw aan innovatie als fundament, hebben we bij Renault Trucks een diepgewortelde toewijding aan duurzame mobiliteit omarmd, waarmee we een positieve impact willen creëren op de wereldwijde transportindustrie.

Ons team, bestaande uit niet alleen de gepassioneerde professionals van Renault Trucks maar ook ons uitgebreide netwerk van toegewijde distributeurs, telt maar liefst 20.000 medewerkers. Samen vormen we een krachtige gemeenschap die zich inzet voor het ondersteunen van transportprofessionals over de hele wereld. Het is deze verbondenheid die de drijvende kracht is achter onze gezamenlijke inspanningen en ons inspireert om elke dag bij te dragen aan een meer duurzame toekomst.

Wat ons onderscheidt, gaat verder dan de technologie die onze vrachtwagens aandrijft. Onze waarden, verankerd in eenvoud, pragmatisme, warmte en betrokkenheid, vormen de kompasnaald die de richting van onze missie bepaalt. Het is onze overtuiging dat door vast te houden aan deze kernwaarden, we niet alleen een leider zijn in de transportindustrie, maar ook een voorbeeld stellen voor duurzaam zakendoen in de bredere context.

In ons streven naar vooruitgang in de transportindustrie, rusten we niet op onze lauweren. Of het nu gaat om het leveren van innovatieve oplossingen die de efficiëntie vergroten of het bieden van betrouwbare diensten die de verwachtingen overtreffen, bij Renault Trucks staat kwaliteit hoog in het vaandel. We begrijpen dat duurzaamheid niet slechts een doel is, maar een reis die voortdurende inzet vereist.

Als synoniem voor kwaliteit en toewijding zijn we vastbesloten om een duurzamere toekomst voor mobiliteit te creëren. We blijven stappen voorwaarts zetten, niet alleen als fabrikant van vrachtwagens, maar als een toegewijde partner voor transportprofessionals wereldwijd. Bij Renault Trucks zijn we niet alleen in beweging; we bewegen de wereld naar een duurzamere horizon.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

De evolutionaire rit

In het dynamische landschap van 2024 ondergaat de transportsector een revolutionaire transformatie, gedreven door technologische innovaties en een groeiend bewustzijn van duurzaamheid. Deze synergie van technische en ecologische vooruitgang zet de industrie op een koers naar een efficiëntere, schonere en meer geavanceerde toekomst.

Lees meer »

Het geheim van duurzaamheid

In de wereld van transport vormen bestelwagens en trucks het kloppende hart van efficiënte logistiek. Om ervoor te zorgen dat deze voertuigen niet alleen de lading, maar ook de tand des tijds kunnen dragen, is sterk onderhoud van essentieel belang. Ontdek hoe het juiste onderhoud de levensduur van jouw bestelwagen of truck kan verlengen en leer enkele basistips om dit te waarborgen.

Lees meer »