Contact

Het familiebedrijf

Erkende partner
van Renault Trucks

Bij Ampe en RTS Ampe is onze passie voor bestelwagens en vrachtwagens het fundament van ons verhaal. Als u overweegt om een bestelwagen te kopen of een vrachtwagen aan te schaffen, begrijpen wij de essentie van uw keuze. Wij zijn hier om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte bedrijfswagen die past bij uw specifieke behoeften.

Erkend Renault
Trucks dealer

Onze uitgebreide selectie omvat niet alleen nieuwe bedrijfswagens en vrachtwagenmodellen, maar ook tweedehands vrachtwagens van de hoogste kwaliteit. Als vrachtwagenmerken specialist bieden wij u keuzes en vrachtwagenopties die aan uw verwachtingen voldoen. Onze bestelwagenverkoop en bedrijfswagenvergelijking diensten zorgen ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen.

3 generaties

lang vakmanschap

1990

In 1990 nemen Eric Ampe, zoon van Gérard Ampe, en zijn echtgenote Mireille Ceuterick het familiebedrijf over. De nadruk blijft liggen op Renault-vrachtwagens. 

2015

In 2015 werd RTS onder leiding van Charlotte Ampe en Bart Van der Heyden overgenomen en draagt nu de naam RTS Ampe. Deze overname sluit naadloos aan bij de strategie van Ampe – RTS Ampe, die gericht is op een nauwe samenwerking met klanten om de hoogst mogelijke service te garanderen. 

1954

In 1954 werd Ampe Trucks opgericht door Gérard Ampe. 

2004

In 2004 nemen Charlotte Ampe (de dochter van Eric en Mireille) en haar echtgenoot Bart Van der Heyden de fakkel over, waarmee ze als derde generatie Ampe Trucks de traditie voortzetten. 

2 locaties,
Dezelfde persoonlijke aanpak

Wij begrijpen dat uw bedrijfsvoertuigkeuze en bedrijfsvoertuigopties van cruciaal belang zijn, daarom bieden wij expertise en begeleiding om u te helpen bij het maken van de beste vrachtwagenkeuze en bestelwagenkeuze voor uw onderneming. Uw zoektocht naar de ideale bedrijfswagen of vrachtwagen begint hier.