Contact

The Good Truck


130e verjaardag

The Road Show

We bieden een uitgebreid assortiment aan elektrische voertuigen, variërend van 650 kg tot 44 ton, om bedrijven te ondersteunen bij het verduurzamen van hun operaties. De emissievrije elektrische voertuigen van Renault Trucks zijn ideaal voor regionaal vrachtvervoer, dankzij hun uitstekende autonomie en actieradius.

Ontdek de Renault Trucks Diamond Echo en de Renault Trucks E-TECH T tijdens The Road Show. De Renault Trucks Diamond Echo, gebouwd op een E-Tech T chassis van Renault Trucks, is optimaal voor de regionale distributie van voedsel en dranken, groothandel, en hub-to-hub logistiek. Het kenmerkt zich door elektroluminescente diamanten op de cabine.

 

LumiLor-technologie

Deze unieke kleur maakt gebruik van LumiLor-technologie, die oplicht wanneer er elektrische spanning op wordt toegepast. Dit kleureffect is over een periode van twee maanden zorgvuldig aangebracht door Demon Paint, met strikte naleving van professionele normen. In november 2023 werden chauffeurs uit heel Europa uitgenodigd om bij te dragen aan het ontwerp. In december stemden meer dan 10.000 deelnemers op dit design.

De Renault Trucks Diamond Echo reist momenteel door Europa en maakt stops om de vooruitgang van elektrisch transport te vieren met zowel de transportsector als het grote publiek. Blijf op de hoogte van de tour en volg onze Roadshow.

Gerelateerde berichten

The Good Truck

Laat ons je vertellen waarom we de coolste truck ter wereld hebben gemaakt: Renault Trucks viert binnenkort zijn 130e verjaardag.

Lees meer »

De evolutionaire rit

In het dynamische landschap van 2024 ondergaat de transportsector een revolutionaire transformatie, gedreven door technologische innovaties en een groeiend bewustzijn van duurzaamheid. Deze synergie van technische en ecologische vooruitgang zet de industrie op een koers naar een efficiëntere, schonere en meer geavanceerde toekomst.

Lees meer »