Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkoop Renault Trucks

Als officieel Renault dealer, begeleiden wij u graag bij het samenstellen van uw ideale bedrijfswagen. U kan het volledige Renault gamma bekijken op deze website.
Voor de paardenopbouw zijn wij officieel verdeler van Barbot en MTM.

Plaatsen van ruiten

Voor het plaatsen van ruiten, bent u aan het juiste adres bij ons. Wenst u liever eerste een offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren. De ruiten zijn steeds op voorraad en een herstelling kan dus snel uitgevoerd worden.

Depannage service 24/7

Wij zijn steeds beschikbaar voor depannage, dit 24 op 24 en 7 op 7. Bij pechgevallen in het buitenland kan u steeds terecht bij het 24H-platform. Daar helpen ze u graag verder in uw moedertaal en zorgen ze voor de goede afhandeling van de pechhulp.

Grote voorraad wisselstukken

Dankzij onze grote voorraad aan stukken, kunnen wij een zeer goede service aanbieden.
Wij streven er steeds naar u zo snel mogelijk te bedienen.

Keuringklaar zetten

Wij zijn steeds bereid om uw vrachtwagen keuringsklaar te zetten. Wij beschikken zelf over een remtestbank en een lichtenregelaar waardoor het klaarzetten van het voertuig heel vlot kan verlopen. Indien gewenst, rijden wij ook zelf naar de technische keuring.

Aankoop Renault Trucks

Bij de aankoop van een nieuw voertuig, zijn wij steeds bereid om te onderhandelen over een eventuele overname. Ook indien u beslist om uw oud voertuig zelf te verkopen, kan u steeds bij ons terecht om een richtprijs te bepalen.

Installatie vrachtwagen accessoires

Om uw wagen naar uw behoeften in te richten, kunnen wij u steeds helpen. Op deze manier kan de vrachtwagen en chauffeur optimaal functioneren. Er is geen mooiere werkplek dan de vrachtwagen. Tenminste, als deze is uitgerust met de juiste vrachtwagen accessoires.

Verkoop tweedehands

Wij beschikken steeds over tweedehandsvoertuigen die wij aan een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden.
Indien u wenst, kunt u steeds onze website raadplegen om ons gamma te bekijken. Ook indien u niet vindt wat u zoekt, kunnen wij u aanraden eens contact op te nemen. Daar wij steeds in onderhandeling zijn met klanten, weten wij welke overnames wij nog moeten binnenkrijgen. Op die manier kunnen wij dan toch misschien iets betekenen voor u.

Onderhoud en herstellingen

Wij beschikken over een ruime en volledig uitgeruste werkplaats.
Dankzij onze grote voorraad wisselstukken kunnen wij een snelle service aanbieden.

Digitale tacho's

Wij zijn reeds jaren een erkend ijkingsstation voor tachografen en snelheidsbegrenzers. Ook voor andere merken kunnen wij deze service aanbieden.
Wij hanteren hiervoor forfaitprijzen.